Image

Poniżej przedstawiamy Państwu przykładowe MENU zgodne z naszym standardem.
Jest to jedna z naszych losowo wybranych tygodniowych propozycji.
Śniadanie

Kanapki z serem twarogowym i sałatką z oliwkami

II Śniadanie

Zupa kalafiorowa z nektarynką

Obiad

Schab z grilla z brązowym ryżem i surówką z pomidorów i ogórków

Marchewki mini do pochrupania

Podwieczorek

Koktajl jogurtowy ze świeżymi owocami granatu i mango posypany suszonymi daktylami

Kolacja

Jajo na twardo z lekkim sosem majonezowym podane z marynowanym patisonem i bułką graham
Śniadanie

Twarożek z suszonymi pomidorami i bazylią

II Śniadanie

Sałatka owocowa z jogurtem naturalnym, pestkami słonecznika i sezamem

Obiad

Pęczak z indykiem i suszonymi pomidorami

Podwieczorek

Mus z jabłka, banana i kiwi

Kolacja

Sałatka z indyka i orzechami włoskimi
Śniadanie

Pasta jajeczna z kiełkami słonecznika i rzeżuchą

II Śniadanie

Humus pomidorowy z pieczywem

Obiad

Razowy makaron tiagatelle z łososiem i brokułami

Podwieczorek

Sałatka brokułowo migdałowa

Kolacja

Sałatka z mozzarellą, awokado i pomidorkami koktajlowymi
Śniadanie

Musli z malinami, kefirem i migdałami

II Śniadanie

Pieczone jabłko z nadzieniem z twarożku

Obiad

Roladki rybne z cukinią i pesto bazyliowym

Podwieczorek

Sok marchwiowo pomarańczowy z miętą

Kolacja

Zupa dyniowa
Śniadanie

Płatki owsiane na mleku z orzechami włoskimi, rodzynkami , nektarynką i owocem kiwi

II Śniadanie

Kasza jaglana z warzywami

Obiad

Pulpeciki mięsne z kaszą gryczaną i buraczkami na zimno

Podwieczorek

Serek twarogowy ziarnisty , Herbatniki z nadzieniem owocowym, Gruszki w sosie waniliowym

Kolacja

Kanapka z serem żółtym i sałatka z warzywami i pestkami dyni
Śniadanie

Kanapki z jajem gotowanym na twardo i pomidorem

Śniadanie II

Kefir z bananem

Obiad

Naleśniki z kapustą

Podwieczorek

Zupa pomidorowa z ryżem

Kolacja

Kanapeczki z chlebka żytniego z serkiem twarogowym szynką papryczką i kiełkami
Śniadanie

Pasta ze szprotek z pełnoziarnistym chlebkiem

Śniadanie II

Sok jabłkowy z naparem z mięty

Obiad

Filet z kurczaka zapiekany tymiankiem w sosie własnym, kasza jęczmienna i bukiet warzyw na parze

Podwieczorek

Sałatka bałkańska

Kolacja

Razowa tarta z cukinią i kaparami
Śniadanie

Jajecznica z zielonym groszkiem na orkiszow-szpinakowym naleśniku

II Śniadanie

Cynamonowy budyń jaglany

Obiad

Gulasz z cieciorki z kasza bulgur

Podwieczorek

Cykoria z serkiem

Kolacja

Carpaccio z buraka i fetą
Śniadanie

Jajko sadzone w kawałkach papryki

II Śniadanie

Sałatka z owoców

Obiad

Drobiowy gulasz z pieczarkami, tarta marchewka z rodzynkami z dodatkiem kaszy gryczanej

Podwieczorek

Paska z koledry zawinięta w gotowaną szynkę

Kolacja

Zupa jarzynowa z cieciorką
Śniadanie

Muffiny gryczane z dodatkiem suszonych pomidorów i wedzonego łososia

II Śniadanie

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Obiad

Curry z tofu i zielonym groszkiem z dodatkiem kaszy pęczak

Podwieczorek

Ćwiartki gruszki z dodatkiem suszonych owoców

Kolacja

Zupa jarzynowa z cieciorką
Śniadanie

Muffiny gryczane z dodatkiem suszonych pomidorów i wedzonego łososia

II Śniadanie

Sałatka z grillowanym kurczakiem

Obiad

Duszona cielęcina z warzywami i dodatkiem ryżu brązowego

Podwieczorek

Ćwiartki gruszki z dodatkiem suszonych owoców

Kolacja

Zupa jarzynowa z cieciorką