HACCP – czyli bezpieczeństwo żywienia
Nasz Firma jest partnerem systemu HACCP który przestrzega wszelkie najwyższe normy odnośnie higieny i jakości przygotowywanych posiłków.
HACCP jest to systemowym postępowaniem mającym na celu identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń bezpieczeństwa żywności, z punktu widzenia jej jakości zdrowotnej oraz ryzyka wystąpienia tych zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i dystrybucji. Jest to również system mający na celu określenie metod ograniczania tych zagrożeń. System HACCP pozwala na uzyskanie pewności, że zakład wykonał wszystko dla bezpieczeństwa wyrobu i konsumenta, w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej i potrzeb klientów.
Popularne diety:
1000kcal | 1200kcal | 1500kcal | 2000kcal | 2500kcal | 3000kcal | WEGE | Bez Glutenu | Bez Laktozy | HASHIMOTO | Niski ŁG | INDYWIDUALNA